Nieuws

18 februari 2017
Lancering nieuwe website StukadoorsbedrijvenGelderland.nl. Ditmaal een initiatief van en voor stukadoorsbedrijven in Gelderland. Waarom een stukadoorsbedrijf inschakelen van verre weg, als we ook onze een lokale ondernemers kunnen ondersteunen! Met elkaar en voor elkaar! Kijk snel voor een stukadoorsbedrijf bij in de buurt! http://www.Stukadoorsbedrijven-Gelderland.nl

3 februari 2017
Lancering nieuwe website VanHeterenClassics.nl.
Van Heteren Classics is al jaren een begrip in Nederland als het gaat om USA Ford Mustang. Een droom van iedereen om in een prachtige oldtimer Ford Mustang weg te rijden! Binnenkort met webshop voor onderdelen. Bekijk de website van Van Heteren Classics (Ford Mustang Oldtimers) hier.

2 april 2016
Lancering nieuwe website Steenbergen-metaal.nl!
Bij Steenbergen Metaal Recycling uit Brummen kunt u terecht voor het inleveren van al uw oude ferro en non ferro metalen. Bent u niet in de gelegenheid bent om het te komen brengen? Dan kan Steenbergen Metaal Recycling voor u gratis een container bak plaatsen. Bekijk de website van Steenbergen Metaal Recycling Brummen hier.

1 september 2014
Lancering nieuwe website Autoverhuurtotaal.nl!
Autoverhuurtotaal.nl is een verhuur bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuren van bedrijfswagens en bussen. Autoverhuur Zutphen is voornamelijk actief in Zutphen en omgeving. Zo is Auto verhuur Totaal bekend in Zutphen, Deventer, Arnhem en Apeldoorn. Autoverhuurtotaal.nl onderscheidt zich voornamelijk door zijn goede service en goedkope verhuurprijzen, zo huurtt u al een bus voor €35,-. Bekijk de website van Auto Verhuur Totaal Zutphen hier.

18 juni 2014
Een website voor DenizBanden.nl!
De naam zegt het al, DenizBanden.nl een nieuw bandenservice centrum in Zutphen. DenizBanden.nl is gevestigd op het industrie terrein “De Mars”. Zo heeft DenizBanden.nl alle bekende merken banden en huismerken. U kunt er ook terecht voor winterbanden en velgen. Bekijk de website van DenizBanden.nl hier.

30 januari 2014
Lancering nieuwe website BuroMK.nl!
BuroMK.nl heeft nu een website die uitstekend aansluit op de daaglijkse werkzaamheden van BuroMK. BuroMK plaatst dagelijks nieuwe vacatures en heeft daarom behoefte aan een website die BuroMK zelf kan onderhouden. Bekijk de website van BuroMK hier.

20 januari 2014
Weer een tevreden klant voor StapOnline!
StapOnline.nl levert nieuwe website op voor Tibaldi Zorgverlening. De wensen waren duidelijk: overzichtelijk, laagdrempelig, implementatie eigen huisstyle en eenvoudig zelf te onderhouden. Als de wensen duidelijk zijn dan blijft er voor StapOnline.nl alleen nog maar de opdracht om dit uit te voeren. Met succes en tevredenheid van Tibaldi Zorgverlening hebben we een nieuwe website mogen lanceren. Bekijk de website van Tibaldi hier.

18 januari 2014
Een nieuwe website voor Kindercentrum ABC!
Een nieuwjaar begint natuurlijk het mooist met een nieuw website, dit was ook het idee van Kindercentrum ABC.
Kindercentrum ABC is een kinderdagverblijf in Zutphen en een begrip voor vele ouders. Bekijk de website van Kindercentrum ABC hier.

15 januari 2014
StapOnline.nl heeft een nieuwe website voor BCEEFDE (Badminton Club Eefde) gerealiseerd!
StapOnline.nl heeft een nieuwe website voor BCEefde gerealiseerd. BCEefde was hoognodig toe aan een nieuwe website.
Met deze nieuwe website is het gebruiksvriendelijkheid met 100% toegenomen, eenvoudig foto’s toevoegen, elk team kan een eigen verslag plaatsen, nieuwspagina, enz.! Bekijk de website van BCEEFDE hier.

5 december 2013
StapOnline.nl heeft een nieuwe tevreden klant!
StapOnline.nl heeft de afgelopen weken hard gewerkt om een aantal websites op te leveren. Eén van de website is gerealiseerd voor
Anno Nu | Exclusieve damesmode uit Zutphen. Anno Nu is een exclusieve damesmode die gevestigd is in hartje Zutphen. De website is in samenwerking met fotograaf Robbin van Turnhout tot stand gekomen. Bekijk de website van Anno Nu | Exclusieve damesmode hier.

29 november 2013
StapOnline.nl gaat een samenwerken met Robbin van Turnhout Fotografie
StapOnline.nl was al enige tijd opzoek naar een professionele fotograaf met kennis van zaken. Deze hebben we nu gevonden! StapOnline.nl laat vanaf heden professionele websitefoto nemen door Robbin van Turnhout Fotografie. Zo kunt u bij Robbin van Turnhout Fotografie terecht voor bedrijfsreportages en portretten. Neem een kijkje op de website van Robbin van Turnhout Fotografie.

28 november 2013
StapOnline.nl lanceert een nieuwe webshop
StapOnline.nl heeft al enige tijd door drukt geen nieuws meer gelanceerd het is nu weer tijd om af en toe weer wat nieuwe projecten te tonen. Zo heeft StapOnline.nl vandaag een webshop gelanceerd, een webshop op gebied van elektronisch roken. Kijk snel op: http://www.ElektrischeSigaret.nl.

18 juni 2012
StapOnline.nl neemt vandaag weer nieuwe templates in gebruik
StapOnline.nl heeft vandaag nieuwe templates in gebruik genomen voor de volgende bedrijfstakken; Stucadoorsbedrijf, Elektriciensbedrijf, Timmermansbedrijf en Klusbedrijf. Klik op de bedrijfstak om ze snel te bekijken!

24 februari 2012
StapOnline.nl zet 2 nieuwe servers in
StapOnline.nl heeft vandaag 2 nieuwe krachtige servers in gebruik genomen.

14 februari 2012
StapOnline.nl heeft 5 x Google adwords waardebonnen van 500,- Euro verloot
de gelukkige website eigenaren zijn: Buromk.nl, autobedrijfpitstop.nl, rozende.nl, zwitserlandroute.nl en pcmax.nl.

15 januari 2012
StapOnline.nl heeft een nieuwe website
StapOnline.nl lanceert een nieuwe website, het nieuwe jaar beginnen we met een nieuwe frisse website waar onze diensten beter vindbaar is voor onze klanten.

24 december 2011
StapOnline.nl breidt zijn diensten uit!
We leveren nu ook op maat gemaakte website, die worden gehost op onze webserver die bewaakt wordt in Amsterdam.

16 december 2011
StapOnline.nl neemt 3 nieuwe servers in gebruik
Door de snelle groei van onze portofolio is er besloten om 3 nieuwe servers in gebruik te nemen.

3 december 2011
StapOnline.nl gaat zijn pijlen ook richten op andere branches.
Jarenlang heeft StapOnline.nl zich gefocust op de automotive branche, door de uitbreiding van de teamleden is er nu ook ruimte om onze service uit te breiden naar andere branches.

22 november 2011
Overzetten klanten met succes verlopen
De klanten met een klantnummerreeks tussen 0918 en 1236 zijn vannacht met succes over gezet op een nieuwe server.

15 november 2011
StapOnline.nl 100% GROEN
De stroom die geleverd wordt aan onze serverpark komt uit natuurlijke bronnen.