Goed webdesign

De functie van een website valt en staat met het design ervan. Een website dient ten eerste overzichtelijk en duidelijk te zijn. Daarbij moet er aan veel verschillende elementen gedacht worden, waaronder de achtergrondkleuren, het logo, de grootte en soort van het lettertype, of er foto’s gebruikt worden en waar deze het beste tot hun recht komen. Zelfs op elementen als de leesrichting van toekomstige bezoekers dient gelet te worden. Bovendien dient het gebruikte design ook goed aan te slaan bij de doelgroep waarop de website gericht is. Voor jongeren zal er een ander soort design noodzakelijk zijn dan voor bijvoorbeeld ouderen. Verder moet de website gebruiksvriendelijk overkomen. Het moet uitnodigen om contact met het bedrijf in kwestie op te nemen en om de geboden producten en/of diensten af te nemen. Het uiteindelijke design van een website blijkt veel invloed te hebben op het gedrag van de bezoekers.

Detail georiënteerd

Het is om deze reden dat StapOnline samenwerkt met zowel professionele fotografen als tekstschrijvers. Dit zorgt ervoor dat er aan een professioneel ontworpen design ook goede teksten en goede foto’s toegevoegd kunnen worden. Want een goed design staat en valt met duidelijk geschreven informatie en met foto’s die ook daadwerkelijk en op een esthetische manier weergeven wat jij als onze klant wilt overbrengen naar je eigen klanten. Bovendien kan er door gebruik van de website goed bekeken worden wat er eventueel wel en niet werkt en zijn aanpassingen snel gemaakt. Hiervoor worden bezoekersgegevens bijgehouden door middel van cookies. StapOnline gebruikt deze gegevens voor een nog beter vormgegeven website.

Deskundig advies

Klanten blijven natuurlijk altijd het eindwoord hebben in hoe het uiteindelijke design zal worden. StapOnline zal daarin deskundig advies kunnen geven en duidelijk kunnen maken wat wel en wat niet goed werkt. Dit zal onder andere gedaan worden door te kijken naar de eerder genoemde bezoekersgegevens. Maar uiteindelijk is het vaak de klant die de doelgroep het beste kent en ons de juiste informatie kan verschaffen om op deze manier een kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten. Hierbij staan, zoals vermeld, professionaliteit en oog voor detail bij ons hoog in het vaandel.