Visie en missie

Visie van Staponline.nl
Staponline.nl verwacht dat er de komende tijd meer en meer ondernemingen gebruik gaan maken van een website die een visitekaartje moet zijn van de onderneming. Wanneer je met jouw onderneming het internet op wilt en je klanten een professionele website wilt presenteren weten wij als Staponline.nl precies wat je wilt. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je dit allemaal zonder al te veel drukte wilt laten realiseren. Daarom zetten wij voor jou graag een stapje extra! Dit noemen wij service!

Ondernemers gaan steeds meer gebruik maken van een website, ze focussen zich op een eigen werkgebied en willen klanten binnen halen en wat is nou een betere manier dan middels een website? Daarnaast is het onwenselijk en soms zelfs onmogelijk om alle technische kennis te integreren in een bedrijf. Daarom willen wij op die trend graag inzetten om jou goed van dienst te kunnen zijn. Wij denken graag met je mee over keuzes en zien dit als een voortschrijdend proces.

Tegenwoordig is het al een hele klus als onderneming iets voor elkaar te krijgen, of er moet zolang gewacht worden of er moet een tal van formulieren ingevuld worden. Staponline.nl wil juist de ondernemer stimuleren om het internet te betreden, dit kan alleen als het op een snelle plezierige en professionele werkmethode gaat en onder goede begeleiding. Voor Staponline.nl is een bedrijfswebsite net zo gewoon als water uit de kraan. Een bedrijfswebsite moet gewoon werken en Staponline.nl doet er alles aan om dit waar te maken.

Missie van Staponline.nl
De missie van Staponline.nl is er voor zorgen dat jij met je onderneming online succes hebt met je website! Dit realiseren wij door onze jarenlange ervaring op gebied van internetdiensten te combineren met de eisen van de klant. Iedere klant is anders en vraagt dan ook ander soort aandacht. De ene onderneming heeft ICT personeel in dienst en de andere is een eenmanszaak en moet het allemaal zelf doen. Wij nemen dan ook elk ondernemer zeer serieus en zullen er zoveel aandacht aan besteden als nodig is om zijn doelen te bereiken.
Nu en in de toekomst!