Volledig onderhoud

StapOnline zorgt voor het volledige onderhoud van je website. Dit kan zo groot of zo klein mogelijk gehouden worden. Daaronder valt bijvoorbeeld het technisch onderhoud van de website, maar het kan ook het onderhoud oftewel het bijhouden van informatie of foto’s zijn. Op deze manier heb je als klant geen omkijken meer naar je kant en klare website. Onderhoud en het bijhouden van je site kan soms veel tijd in beslag nemen, welke je ook zeer goed op andere gebieden zou kunnen gebruiken. Bovendien vraagt het soms specialistische kennis. En mocht er iets verkeerd gaan, dan kost het veel tijd om weer recht te zetten. Al deze tijd behoudt je door een website op maat en met onderhoud.

Het updaten van de websitemodules

Bij een website kunnen verschillende modules geleverd worden, zoals een module voor het beheren van foto-albums, vacatures, gastenboek, de FAQ (of meest gestelde vragen), de nieuwsbrief, de banners, de evenementen of de documenten. De te leveren modules worden van te voren door de klant geselecteerd en zullen door StapOnline regelmatig bijgehouden worden. Op deze manier heb je als klant altijd de nieuwste versie van een module klaar staan voor gebruik en kun je optimaal gebruik maken van je website. Bovendien vergroot dit de zelfstandigheid van het gebruik en is er altijd de mogelijkheid om terug te vallen op het expertise van StapOnline.

Het maken van een back-up

Het is handig om van websites en de bijbehorende mail vaak een back-up te maken. Dit zorgt ervoor dat recente gegevens altijd bewaard blijven en dat als er onverhoopt een storing bij de website of server plaats vindt er geen gegevens verloren gaan. Dit kan vooral belangrijk zijn omtrent gemaakte afspraken met klanten en het verwerken van geplaatste bestellingen. StapOnline zorgt er daarom voor dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt van zowel de website zelf als de gegevens die via de mail van de website zijn ontvangen. Hierdoor gaan er geen belangrijke gegevens verloren en blijft er altijd een overzicht behouden van gemaakte transacties en afspraken. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar je website.